JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.05.2018 10:28:54 - princezna_sisi

Jak chcete získat nové voliče, když se zdráháte odpovědět na to, co je zajímá?

Došlo vám vůbec, že je dost voličů, kteří KSČ nepamatují, ale stále jsou dost slyšet ti, co na minulý režim nadávají. A když se vám někdo zeptá na vaši minulost přímo, tak odmítáte reagovat. Je asi logické, že pak věří tomu, co se dozvědí jinde. To vám nevadí? Já se přiznám, že na plno věcí ze svého mládí bych také nejraději zapoměla, ale beru to tak, že z chyb se člověk učí. Já to totiž taky náchapu. Část komunistů minulý režim oslavuje, část se snaží s minulostí nějak vyrovat a pak se najdou tací jako vy, co dělají, že žádná minulost není. Proč je strana v tomto duchu tak nejednotná?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.05.2018 0:14:56 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

Dobrý den,

jsou lidé, kteří žijí v minulosti a minulostí. Od nich nic zásadního pro současnost ani budoucnost nelze očekávat. Já takový nejsem a vedle přítomnosti mě zajímá hlavně budoucnost. Ne moje, ale mých nejbližších, přátel a mé vlasti. Proto pracuji a snažím se, aby budoucnost byla lepší než minulost. Je hezké, jak se mi snažíte sdělit, že máte nějaké hříchy mládí, ale já nejsem ani farář, vrba ani nejlepší kamarádka a tak Vašemu svědomí neulevím. Co jsem chtěl a považoval za důležité to jsem o sobě sdělil a nemíním na tom nic měnit. Je to moje právo a pokud se to někomu nelíbí je to pouze jeho problém. Možná, že právě to tajemno je něco co Vás přitahuje k PC a psaní podobných zpráv.

Přeji Vám vše dobré.

Zd. Ondráček