Ing. Kateřina Konečná

Jsem poslankyně - díky Vám, pro Vás, s Vámi
  • KSČM
  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,57. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.05.2018 10:37:45 - princezna_sisi

Jký je váš názor na politiku KSČ?

Od čeho se například distancujete a na co naopak byste naopak ráda navázala? Víte třeba pan Ondráček-dost výrazná postava minulého režimu, se k tomu vůběc vyjadřovat nechce. Nemá ani potřebu se omluvit za to, že mlátil ženy. Pan Dolejš je zase pravý opak a chyby minulého režimu se nebojí pojmenovat na hlas. Pak jsou ve straně tací, co by nejraději obnovili všechny praktiky KSČ, včetně zatýkání a vraždění (např. Semelová). Jak jste na tom vy? Jak vnímáte minulost? Ja to pro vás tabu? Nemyslíte, že je třeba, abyste se k ní nějak postavili, pokud chcete jako starna přežít? Je dost voličů, co se narodili až po revoluci a těm je třeba podle mě dát odpověď na jejich otázky, ne je odbýt.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.05.2018 15:18:18 - Ing. Kateřina Konečná
Dobrý den,

Děkuji za váš dotaz. Minulost pro mě není tabu, ale něčím, co je třeba reflektovat. Můj názor na politiku KSČ nejlépe demonstruje tento dokument http://www.kscm.cz/cs/nase-strana/dokumenty/dulezite-dokumenty-k-minulosti/prohlaseni-k-obcanum-cssr, který je implementován jakožto oficiální stanovisko KSČM k politice KSČ. Více poté na https://www.kscm.cz/cs/nase-strana/dokumenty/dulezite-dokumenty-k-minulosti. KSČM se k minulosti postavila čelem, ale nikdy se tomu nedal takový mediální prostor, aby se o tom lidé reálně dozvěděli. Názory jednotlivců jsou a zůstávají názory jednotlivců, ale dokumenty zmiňované výše, jsou oficiální pozicí KSČM a já se s nimi osobně zcela ztotožňuji.  

S pozdravem,
Kateřina Konečná