Ing. Patrik Nacher

  • ANO 2011
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.05.2018 10:50:59 - xaver.mirek

Libeňský most

Kdybyste byl primátor, jak byste řešil osud Libeňského mostu? Já totiž nevěřím, že se stávající koalice dohodne. Krnáčová i Dolínek končí, takže jim je to podle mě šumák. A nové vedení se zas bude o osudu osudu dohadovat, takže se vlastně nic nezmění. Nebo myslíte, že nemám pravdu? A proč jste to nechali zajít tak daleko? Proč se třeba provizorní most neřešil daleko dřív? Jak dlouho za současného provozu odhadujete (předpokládám, že máte i nějaké technické podklady), že ještě most vydrží? A jestli je pravda, že ho chcete zbourat, abyste postavili repliku, ptám se, proč se ,,jen" nerekonstruje?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.05.2018 8:59:43 - Ing. Patrik Nacher

Dobrý den,

děkuji Vám za dotaz. V případě, že bych byl v pozici primátora, opravu Libeňského mostu bych řešil, tak, jak jsem již avizoval po nedokončeném jednání zastupitelstva, které se konalo dne 26.4. Zastupitelstvo by zadalo radě úkol na přípravu podkladů pro projekt provizorního řešení mostu, který podle mého názoru a jak jsem pochopil, tak i podle názoru většiny zastupitelů včetně zastupitelů z trojkoalice, by měl být postaven bez ohledu na to, jestli by došlo ke zbourání Libeňského mostu nebo k jeho rekonstrukci, a to tak, aby nedošlo k dopravnímu chaosu. Je nutné vědět, kde by provizorní most byl, kolik by stál, jak dlouho by trvala jeho výstavba.  Kromě politického rozhodnutí je na místě i debata odborná. 


Patrik Nacher