JUDr. Ondřej Veselý

  • SOCDEM
  • Písek
  • místostarosta
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.05.2018 13:45:11 - Vítězsalv M.

To koukám

Podle mě jste se se svým hodnocením voličů SPD trefil do černého. Nevím, zda náckové je to správné přivnovnání, ale 100% se ztotožňuji s tím, co jste napsal, že ,,kromě těch, kteří se nechali SPD podvést, nikdo, kdo je volí, zcela normální není." Jen mě udivuje, že jste svůj názor otevřeně prezentoval, toho je snad schopný v ČSSD jen Seďa a hlavně Foldyna. Nebojíte se, že pro své výroky budete na pranýři? Minimálně voliči SPD vám to dají jistě sežrat, pokud budu stejně přímí jako vy. Preference SPD klesají. Zatím se ale nezdá, že mi strana zmizela ze sněmovny. A navíc, u Okamury bych se vsadil, že až SPD lidi prokouknout, založí jinou stranu (přímo nebo nepřímo) anebo bude chtít být prezidentem. Vůbec bych se nedivil, kdyby kandidoval jako nástupce politiky Zemana-mají k sobě blízko a kdyby ho Zeman, kterému už o nic nepůjde, podpořil. Nemyslíte, že je třeba se nad tím vážně zamyset a začít generovat nějakého vlastního silného kandidáta? Děkuji. V.M.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.05.2018 21:49:52 - JUDr. Ondřej Veselý
 Na rozdíl od, např., V. Klause jsem přesvědčen, že kandidát na prezidenta by neměl vzejít ze současných politických stran. Potom lze jen stěží zajistit, aby "své" straně nestranil. Ideální by byla nadstranická osobnost, která politickou scénu vyvažuje, uklidňuje a přináší jí noblesu. 
Za Vaše hodnocení mého názoru na SPD děkuji :)