Mgr. Marek Novák, MBA

  • ANO 2011
  • Zlínský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.05.2018 11:43:17 - Carlos IV

Presumpce nevinny by pochopitelně platit měla ...

dokonce nepochybuji o tom, že si u nás lze objednat trestní stíhání, ale v každém případě by měl mít politik tolik slušnosti, aby se svého postu vzdal, vyčkal na osvobozující verdikt a pak se třeba triumfálně vrátil. To se netýká jenom Babiše, v minulosti jsme mohli být svědky podobného nářku u p. Nečase a dalších a domnívám se, že tohle politické kultuře rozhodně neprospívá. Dočasné odstoupení Babiše by rozhodně nemohl nikdo brát jako uznanou vinu, ba naopak, jako projev slušnosti. Místo toho neustále slyšíme, je to bylo na objednávku. Babiš to měl udělat už dávno a mohl sebrat valnou část větru z plachet svých oponentů. Lidé volili ANO, protože měli dost starých garnitur, skandálů, kauz a vypadá to, že vy v tom nejspíš hodláte pokračovat. Není to hloupá strategie?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.08.2018 8:19:28 - Mgr. Marek Novák, MBA
Dobrý den,nedomnívám se, že jde o strategii. Rozumím, že si mohou lidé spojovat různé kauzy. V jednom je však rozdíl. To právě v tom, že Andrej Babiš již kandidoval jako vyšetřovaný. Jsem přesvědčen, že voliči dali jasný signál, co si o tom myslí a podle toho také HNUTÍ ANO koná, předně neutíká z boje.Mějte se fajn.