JUDr. Ondřej Veselý

  • SOCDEM
  • Písek
  • místostarosta
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.05.2018 12:24:15 - Kara

A Vy normální jste?

Pane Veselý,Vy říkáte, že nikoho,kdo volil SPD,nemůžete považovat za normálního.Sice já jsem volička jiné strany, ale Vaše názory, promiňte,zase připadají dost hrubě nenormální mně.Kvůli lidem s názory, které předvádíte Vy,je tato strana pro mě naprosto nevolitelná.Můžete uvést pár konkrétních příkladů,kdy SPD jen planě varuje (Vy to nazýváte strašením) a co je pro Vás vlastenecký názor a co už špatný nacionalistický?Ještě k tomu Vámi popsanému naprosto debilnímu kreslenému vtipu-do EU jsme vstupovali s ideou volného trhu (obchodního i pracovního) a ne s tím, že budeme omezováni a korigováni stále novými blbými a ještě blbějšími zákazy, příkazy, nařízeními i výhrůžkami ze strany ÚV EUsojuzu.To, že lidi chtějí pracovat v zemích EU, jak nám to bylo předkládáno kdysi při referendu, přece neznamená,že mají držet hubu a být spokojeni s tím,jak se "soudruzi" z Bruselu drze a sprostě chovají a záměrně nás všechny vedou do záhuby. Protáčí se mi panenky, když vidím plakáty "2018 - EU = 1948".

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.05.2018 18:17:20 - JUDr. Ondřej Veselý
 Vážená paní,
pokud Vám jako příklad nenormálnosti SPD nestačí sdílení zpráv o uprchlících v autobusu poslankyní SPD, když se ve skutečnosti jednalo o linkový autobus s dělníky, nebo sdílení velikonočního sranda článku, že krteček bude muset být kvůli EU růžový a mít brejličky, jako zcela vážné věci reprezentantem stejné strany, pak Vás přesvědčím stěží. Jenom upozorňuji, že takové blafy jsou ze strany zástupců SPD ve sněmovně na denním pořádku. A to, že se tváří trochu sofistikovaněji, než DSSS, na faktu, že jde o podobné uskupení, nic nemění.
Pokud jde o názor na EU, tak to se skutečně hodně rozcházíme. Pro mě je věc jasná. Jakmile odejdeme z EU, propadneme se na životní úroveň Moldávie, nebo Běloruska, platy nejenže neporostou, ale budou prudce klesat, protože se firmy, které u nás zasidlují právě kvůli našemu členství v EU prostě seberou a přesunou jinam, čímž dojde k raketovému nástupu nezaměstnanosti. Stejné to ostatně bude s ryze českými firmami zaměřenými na export. Pro mě je EU jasnou volbou. A určitě považuji za jednodušší si vyzkoušet život v zemi mimo EU - Rusko, Bělorusko, Moldávie, Makedonie, Albánie, Ukrajina... než vystoupit z EU a pak zjistit, že jsme úplně v loji.