JUDr. Ondřej Veselý

  • SOCDEM
  • Písek
  • místostarosta
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.05.2018 8:51:43 - ohio1

proč místo strašení už konečně nezačnete pracovat pro lidi,anebo alespoň pro své voliče?

Vážený pane,
přečetl jsem si několikero článků od Vás a možná i díky podobnému typu vzdělání se pozastavuji nad velmi slabými,spíše úsměvnými argumenty,jež uvádíte ve vztahu k SPD. Chápu přitom,že mocenský boj používá metod,jež ne vždy jsou,či mohou být "košer",nicméně argumentace Vás i Vaší partaje ve vztahu k SPD je opravdu hodna polemiky alespoň veřejné,a pokud možno v duelu s protistranou. Vámi neustálá omýlaná klišé,jsou pro drtivou většinu lidí a jistotně i bývalých Vašich voličů alaramující,neboť již dlouhou dobu Vaše squadra má jediný program,a to kritiku svého okolí.Chci se Vás proto otázat,kdy místo planého plácání,bez snah dehonestace Vašich konkurentů,začnete tvořit a naplňovat Vás program.Anebo jej budete opětovně "dodržovat" jako při Církevních restitucích?Děkuji za odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.05.2018 9:04:37 - JUDr. Ondřej Veselý
 Dobrý den,
nevím, zda sledujete činnost sněmovny. Pokud ano, tak jistě víte, že se naši poslanci podíleli, či přímo vytvářeli zákony o zrušení karenční doby, liniových stavbách, výživném či obecném referendu. Náš program tedy naplňujeme neustále.
Pokud jde o SPD, pak mi na nárůstu stran tohoto typu nic úsměvného nepřijde. Naopak to považuji za děsivé.