JUDr. Ondřej Veselý

  • SOCDEM
  • Písek
  • místostarosta
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.05.2018 14:17:44 - Damph

Mýlil jste se 3

Tím hlavním proudem jsem myslel nejen přijetí eura, ale teď se přece v Bruselu rozhoduje o tom jak to dál s EU bude. Jestliže budou zvoleny dva proudy tak v tom hlavním proudu budou pouze státy které se vším souhlasí a nebudou rebelovat. ČSSD by nás nejradši vidělo v tomto hlavním proudu, předalo by další pravomoci Bruselu. Proč stále tedy mluvíte o extremismu SPD a nemluvíte o tom Vašem extrému, v podstatě vlastizrádném?
František Černoch

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.05.2018 18:31:27 - JUDr. Ondřej Veselý
 Dobrý den,
zdá se, že se začínáme blížit korektní diskuzi :) Samozřejmě až na tu vlastizrádnost.
Uznávám jiný názor, pokud jeho cílem není omezit svobodu člověka. A to SPD za cíl má. Nepřál bych Vám, abyste se dostal do skupiny lidí, která je jejich cílem.
Pokud jde o EU. Váš názor je, že EU je pro nás škodlivé. Respektuji, ale nesouhlasím.
Jsem přesvědčen, že pokud se má lidem v mé zemi dařit opravdu dobře, mají dostat zaslouženou mzdu za svou práci, zasloužený důchod za to, že celý život pracovali, kvalitní zdravotní péči, kvalitní pomoc, když ji budou potřebovat, kvalitní podmínky pro život, může jim ji zajistit jenom spolužití naší země s EU.