JUDr. Ondřej Veselý

  • SOCDEM
  • Písek
  • místostarosta
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.05.2018 10:36:49 - Distortion

Proč urážíte SPD a jejich voliče?

SPD nemá s extremismem nic společného, chce zavést akorát referendum, ze kterého vy socani máte pouze extremní strach:-). Bojíte se veřejné odvolatelnosti politiků, to je to celé. Kecy o extremismu jsou zcela mimo. Četl jsem v jedné Vaši odpovědi na dotaz dělení voličů SPD a došel jsem k závěru, že něco tak arogantního se může vyskytovat pouze v ČSSD. SPD je jediná strana, která má v tomto státě budoucnost a proto ji budu volit. Proč Vám vadí voliči SPD, protože chtějí na rozdíl od ČSSD změnu nebo je to jenom Vaše osobní arogance a zakomplexovanost? Co si o sobě vůbec myslíte? Z.S.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.05.2018 11:37:29 - JUDr. Ondřej Veselý
 Kurz to historie - NSDAP mělo vnitřní nepřítele Židy, Romy, homosexuály a postižené. Protože nebylo schopno prosazovat své myšlenky v Bundesstagu, prosadilo velmi průchozí zákon o obecném referendu, kde volené zástupce obcházelo a plně využívalo bezbřehého populismu.
- SPD má vnitřního nepřítele muslimy, Romy a homosexuály. Protože není schopno prosazovat své myšlenky v Parlamentu, prosazuje velmi průchozí zákon o obecném referendu, kde by volené zástupce obcházelo a plně využívalo bezbřehého populismu.
SPD je dle mého názoru jednoznačně pravicově extrémistickou stranou, která se umně pohybuje těsně pod hranou pro zákaz. A takovou stranu volí pouze lidé, kteří se nechávají ošálit, nebo lidé, kteří její postoje sdílí.
Už to, že vyjádření vlastního názoru podloženého fakty je atakováno agresivními výpady svědčí o tom, o jakou skupinu lidí kolem SPD se jedná.
Myslím si o sobě, že jsem demokrat, zastánce svobody,  nemám rád populismus a varuji před věcmi, které mohou svobodu, demokracii a kvalitu lidského života našich občanů omezit.