JUDr. Ondřej Veselý

  • SOCDEM
  • Písek
  • místostarosta
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.05.2018 9:02:59 - Voatavu

Písek je Vám fuk?

Jste v zastupitelstvu města Písku.Nemyslíte si,že jako poslanec nemáte tolik času,aby jste mohl v plné míže plnit úkoly voličů města Písek a nebxylo by lepší,dát svůj mandát k dispozici?Nebo jste jeden z těch,kteří chtějí mít jen funkce ale práce za nimi vidět není?To co se nyní děje v Písku nemá obdoby.Vyhazujete jen peníze za věci,které jsou zbytečné a nebo na kterých mohou vydělt vaši kamarádi.Viz.Pleskotov lávka

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.05.2018 22:06:12 - JUDr. Ondřej Veselý
 Vážený anonymní zbabělče. Právě jste se dopustil trestného činu pomluvy, pokud ne přímo křivého obvinění. Pokud ve Vás zbyly alespoň kousky cti, opusťte svou anonymitu. Ale nic takového od člověka Vašeho ražení zjevně nelze očekávat. A právě proto, že by o osudech naší země mohli rozhodovat takoví lidé, jako jste Vy, mě vede k tomu, abych se věnoval politice. A pokud by se mi nepovedlo nic jiného, než že takoví lidé, jako jste Vy, se musí schovávat za anonymitu, považoval bych svou činnost v politice za úspěšnou.