PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.05.2018 14:06:52 - Klára Sušilová

Porušení 1. dodatku Ústavy Spojených států amerických

Dobrý den, sleduji občas vaše komentáře a vašich lidí na Facebooku. Nedalo se nevšimnout si, že mnozí si stěžují na blokaci svých účtů. Copak je možné, aby jakékoliv médium blokovalo vyjadřování se politika? pokud vím, 1. dodatek Ústavy Spojených států amerických zní: "Svoboda vyznání, tisku, projevu, právo lidu pokojně se shromažďovat a právo podávat státním orgánům žádosti o nápravu křivd" nezvažujete nějaká opatření nejen vůči Facebooku, ale i České televizi? Neviděla jsem ani jednoho vašeho kandidáta před volbami. Píšu dotaz celému vedení strany. Děkuji za zodpovězení.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.05.2018 18:30:44 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý podvečer,Facebook je sice americký, takže se v USA jistě řídí ústavou, bohužel v EU se řídí především směrnicemi EU a zákony jednotlivých členských států, které směrnice EU automaticky přebírají. Za blokace musíme "poděkovat" EU, EK a všem kteří ji podporují a v neposlední řadě a to si myslím je největší problém, místním udavačům. Těch tady vždy bylo tolik, že si je ani gestapáci, ani estébáci nemohli vynachválit. Konec konců stačí se na to zeptat jednoho z přispěvatelů na PL, který měl pod jménem Bureš jistě dost příležitostí udávat svoje spoluobčany a jistě tyto příležitosti aktivně využíval.