Ing. Kateřina Konečná

Jsem poslankyně - díky Vám, pro Vás, s Vámi
  • KSČM
  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,56. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.05.2018 17:48:52 - kasil

demokracie

Podle čeho soudíte, že je KSČM jednou z nejvíce demokratických stran? V čem jste demokratičtější než ostatní parlamentní stran? A byla podle vás demokratickou stranou i KSČ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.06.2018 19:13:03 - Ing. Kateřina Konečná
Dobrý den, moc děkuji za tento dotaz. Nesoudím, ale vím. Podle jejího fungování. Na rozdíl od ostatních stran totiž KSČM pracuje od základních organizací až po nejužší vedení, kde o každém návrhu diskutuje v každé úrovni řízení strany. Zároveň KSČM disponuje celou řadou poradních orgánů a odborných komisí, které ještě jednotlivé body posuzují zvlášť. V KSČM může každý projevit svůj názor - někteří komentátoři to nejsou schopni pochopit, ale i v rámci demokratické strany mohou být na různé úhly pohledu. A ještě si dovolím malou odbočku - jestliže dnes někteří hovoří o referendu ČSSD jako o průlomovém prvku, tak připomínám, že KSČM tento institut přímé demokracie uvnitř strany použila už na začátku devadesátých let. 

S pozdravem,

Kateřina Konečná