PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.06.2018 10:26:17 - Pavel Holan

Babiš vs. Fiala

Pane Sládku, celkem s Vámi souhlasím, co do kritiky Andreje Babiše. Ale jak si představujete co bude dál? Vlída ODS a TOP09? Není to krok zpět? Co navrhujete vy sám, respektive co navrhuje strana SPR-RSČ? Zase další volby? Není to zbytečně drahé?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.06.2018 10:40:30 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý den,stále dokola to stejné, vaše úvaha je podobná té o tom, že všichni kradou, tak ať je tam Bureš, protože ten  má už nakradeno, anebo té, že není koho volit, protože slušní lidé do politiky nejdou, protože nemají na to ani ostré lokty, ani žaludek.Takto uvažující podléhají své vlastní malosti a buď zůstanou při volbách doma, anebo volí to, co jim vtluče do hlavy televize. Důkazem jsou mnozí čtenáři PL, kteří nemají rádi přivandrovalce, za Čecha nepovažují barevné a potom si zvolí jako svého představitele českého politika s vizáží ..........A je zajímavé, že si nemohou vzpomenout na SPR-RSČ například z varování před přivandrovalci před málem třiceti lety.Nyní je velmi aktuální plán vlády na zvýšení počtu pedagogů. Z čeho je zaplatit a kde budou pracovat? Před opět třiceti lety jsme požadovali nerušit MŠ a další školní zařízení a místo toho podpořit mladé rodiny, aby měly více dětí. Nikdo neposlouchal a dnes nejsou ani prostory pro takové zkvalitnění pedaogické práce.Takže kdo vidí dopředu, kdo umí strategicky myslet? Takovou otázku by si měli lidé položit a nezapomínat. Bohužel místo toho dnes volí prasata, která chlemtají u koryta a nevidí si ani na špičku rypáku a potom se mne tady ptají koho volit.Koho asi?.