JUDr. Ondřej Veselý

  • SOCDEM
  • Písek
  • místostarosta
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.06.2018 11:08:50 - volič z ČR

Jako kdybych to neříkal!

Zemanovec Zimola by rád prezidentovi vyšel vstříc a Pocheho by na ministra nejmenoval. Není ale jeho prohlášení v rozprou s tím, co chtěla většina v referendu? A jak chcete fungovat, když 1. místopředseda strany nectí to, na čem se většina členů dohodla? Neměl by být Zimola odvolán? A kdyby Poche ministrem zahraničí nebyl, tak byste ji podpořil? A co když dojde na vyšachování Pocheho takticky tak, že si zahraničí vezme ANO a vám nechá jiné ministerstvo? To by se vám osobně zamlouvalo? Hezký den

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.06.2018 15:12:35 - JUDr. Ondřej Veselý
 Dobrý den,
první část dotazů by měla směřovat na Jiřího Zimolu. Pokud jde o druhou část, tak pro vstup do vlády jsem nebyl. Mimo jiné z důvodů, které jsem tušil, a které ze strany AB nastaly okamžitě po ukončení referenda. Jinak, ani podle mě, jako odpůrci vstupu, nebylo referendum o podrobnostech, ale o rámci. O konkrétní jméno tedy, podle mého, nešlo. Teď už jde ale o princip a nedovedu si představit, že budeme dále ustupovat, protože už jaksi není kam. Nicméně budu postupovat podle společného stanoviska klubu.