Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.06.2018 16:56:33 - pamlsek

Dobrý den, pane prezidente, můžete nám zachránit tradice?

Já jsem přesvědčen o tom, že ideologie radikálního multikulturalismu je ideologií prosazující ve výsledku genocidu všech národů, jejich kultur a tradic za účelem stvoření jednoho světového národa ? O toto se přeci snažil již Hitler a byly miliony mrtvých. Bojím se,co by tito fanatici mohli způsobit v době jaderných zbraní a je jasné, že některé i mocné národy se vlastní identity nevzdají bez boje. Ti fanatičtí blázni v důsledku klidně způsobí zničení lidstva jako takového! Chtělo by to iniciovat zákaz stejně jako je zakázán fašizmus , mohl a chtěl by jste s tím něco udělat ? Omlouvám se ale nepodepíši se, aby mě v dnešní době pak nemohl nějaký multikultijouda snadno šikanovat, protože mám strach z pravděpodobné nečestnosti a podlosti většiny lidí v převážně vedoucích pozicích statních zaměstnanců, aktivistů s přepraným mozečkem, přehnaně bohatých z nepoctivých důvodů a vůbec nevěřim už tady v té zemi nikomu, ničemu, no možná trochu věřím Vám nebojíte se pravdy :) Děkuji Vám za odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.08.2018 14:40:24 - Ing. Miloš Zeman
Angela Merkelová, kterou jinak můžeme mnohdy kritizovat, už před deseti lety prohlásila, že multikulturalismus je mrtev. Přál bych si, aby měla pravdu.