JUDr. Ondřej Veselý

  • SOCDEM
  • Písek
  • místostarosta
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.06.2018 15:56:37 - Venca K.

ministryně spravedlnosti

Dobrý den, Hamáček sice řekl, že má k Malé výhrady, ale tím to skončilo. Takže vy klidně půjde do vlády, kterou řídí trestně stíhaný premiér a jeho hlavní bodyguard = Malá se stane ministryní spravedlnosti? Vždyť na to nemá ani vzdělání a kdyby bylo na ní, tak by trestné činy posuzovala podle toho, koho se týkají. Nemyslíte, že je to výsměch všem občanům? Babiš umí prodat a okecat vše, ale vy se z toho vylízat nemusíte, a to, s kým ve vládě sedíte je i vaše vizitka. Není to tak, že je to jen problém ANO.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.06.2018 16:55:07 - JUDr. Ondřej Veselý
 Dobrý den,
znovu opakuji, že jsem proti vstupu do vlády hlasoval (nejen z důvodů, o kterých píšete), ale většinový názor mé strany byl jiný. Tedy mi nezbývá nic jiného, než se sebezapřít. Dokud bude hnutí ANO vyhrávat volby tak výrazným způsobem, jako ony poslední a na hradě bude sedět ten, kdo tam sedí, tak se sice můžeme pohoršovat a rozčilovat, ale to je asi tak všechno, co můžeme dělat.