JUDr. Ondřej Veselý

  • SOCDEM
  • Písek
  • místostarosta
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.06.2018 12:35:00 - třepelka

Proč s takovouto bilancí volit ČSSD?

Do vlády jste šli s trestně stíhaným politikem
Na ministra zahraničí navrhujete někoho, kdo vadí snad všem - i části ČSSD - a ve finále nemáte problém ani s tím, že Zeman Pocheho nejmenoval, i když jste ještě před týdnem tvrdili něco jiného
Místopředseda strany lže jak, když tiskne - tvrdil, že byl v kauze Lipno očištěn, ale jak se ukázalo, kauza se vůbec neřešila, protože byla promčena a Zimola to zamlčel
V minulé vládě, kde jste měli většinu, vás ANO převálcovalo a přesto jste se s ním znovu spojili
Vláda je podporovaná KSČM a jištěna SPD

Můj dotaz je prostý. Proč bych měl nyní volit ČSSD? Levicový program má evidentně i ANO, tak proč dát přednost slabšímu, když ve finále jste jak jeden za 20 a druhý bez dvou za 18? Tím myslím ANO a ČSSD. Jsem zvědav, co mi odpovíte. Třepelka - tak se jmenuji, nesmějte se :)

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.06.2018 16:31:36 - JUDr. Ondřej Veselý
 Dobrý den,
na tyto otázky se mi obecně odpovídá špatně, protože jsem byl proti vstupu ČSSD do společné vlády. Nicméně pokud otázka stojí tak, proč si levicový volič má vybrat ČSSD a nikoliv rovnou ANO odpovím rád. ČSSD je stranou, která prosazuje zájmy obyčejných lidí, bez ohledu na ekonomickou či politickou situaci již více než století. Hnutí ANO žádné zájmy lidí neprosazuje. Jediný zájem je natolik dobrý volební výsledek, aby byl chráněn zájem jednoho člověka.