JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.06.2018 13:38:02 - Venca K.

Taťána Malá

Dobrý den, odhadl jste mě dobře. Ano, mám s Malou velký problém. Nazývám to ,,malá domů pro Babiše“. Pokud rozeberu, co píšete, tak podle mých informací, nemůže užívat titul JUDr., podle čehož soudím, že se nejedná o rovnocenné studium. A také si myslím (nejsem právník), že české a slovenské právo je jiné, stejně jako třeba české a německé. Takže ona ani nevystudovala české právo. Nebo se pletu? A i ona (dokonce s dvěma dětmi) práva vystudovala o rok dřív, než je řádný termín – dané škole také byla v minulosti odebrána akreditace. To je podle minimálně zarážející. A ty její výroky. Podle mě je myslela smrtelně vážně. Navíc vlastní lichvářskou a exekutorskou firmu (to, že ji převedla na manžela je úplně jedno). Myslíte, že s lichváři a exekutory nějak zatočí? Zatím se o tom nezmínila. Proč asi?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.06.2018 8:08:58 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.
Dobrý den,paní Malá titul JUDr. nepoužívá a pokud vím nikdy ani nepoužívala neb jej ani nemá. To, že se uznávají tituly z VŠ mimo ČR platí již mnoho let a nemá to nic společného s paní Malou. Další Vaše výplody již nehodnotím neb mi za to nestojí. Spíše očekávám analýzu studia mnoha poslanců, funkcionářů nebo jen politiků z ODS, ČSSD a dalších stran na plzeňských právech a dalších pochybných soukromých školách v ČR, a to včetně délky jejich studia. Byli borci co magisterské studium stihli za letní prázdniny. Budete toho schopen? Jo a můžete přidat střet zájmů. To bude také zajímavé. Děkuji a hezký den.Zd. Ondráček