PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.07.2018 12:55:03 - Ing Zdeněk Jarolím

Nucená imigrace

Dobrý den, pane doktore, chtěl jsem se zeptat vás, v čem vidíte příčinu náhlé "nutnosti" přijímat tak velké množství uprchlíků a tak velkou ochotu některých státníků, zejména prezidenta Macrona, kancléřky Merkelové a dalších. Pokud budete někdy v parlamentu, jak se chcete bránit přílivu uprchlíků u nás v České republice a jaká opatření byste učinil vůči některým státům EU, které tlačí na imigraci? Děkuji za konkrétní odpovědi!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.07.2018 19:14:28 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý letní podvečer,zahájení přílivu přivandovalců, podněcování k přivandrovalectví a financování přivandrovalectví je cílenou kampaní jejímž cílem je zlikvidovat Evropu a její národy. Žádný jiný dvod k tomu není, naprostá většina přivandrovalců jsou podvodníci toužící po snadném životě zajištěném parazitováním na naši práci.Ostraha hranic a vracení přivandrovalců, prostě je sem nepouštět.Příklad: pokud chce někdo do ČR musí nejprve na tamní velvyslanectví ČR požádat o vízum, s tímto vízem teprve může nastoupit na loď nebo letadlo. Ovšem teprve na našich hranicích naši imigrační úředníci rozhodnou, zda ho pustí dál. Neprominutelnými kritérii bude, zda má zpáteční letenku, zda není nemocný, zda má dostatek peněz na pobyt u nás, zda má nějaké příbuzné doma atd. Pokud vám to něco připomíná, tak je to jenom to, jak se zachází ve světě s občany CR. Všem stejně.