PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.07.2018 16:43:07 - Ing. Václav Lenert

Informační blokáda

Dobrý den, pane doktore, neuspěli jste ve volbách, ale současně vidím, že vaše strana neměla své zástupce v televizi, jak bývalo před volbami zvykem. Co jste udělali proto, aby někdo ze zahraničí ohlídal průběh kampaně a voleb a co budete dělat v tomto směru do budoucna? Dále mě zajímá, jak se chcete zviditelnit ve volbách příštích. V Plzni jsem nepotkal žádného republikána před parlamentními volbami a že kandidujete jsem věděl až z reportáže v televizi, kdy vám policie zabavila auto a vy jste šel pěšky v dešti. Jak chcete zajistit, aby vůbec lidé věděli, že existujete? Jak chcete prolomit bariéru České televize, která vás ignoruje?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.07.2018 19:04:50 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý podvečer,tady platí dobrá rada nad zlato. Máte naprostou pravdu, že je kolem Republikánů udržována neprodyšná informační blokáda. Důvodem je vytváření prostoru pro všelijaké opisovače našeho programu. Tito plagiátoři potom přebírají hlasy, které by jinak dostali Republikáni. To by ovšem znamenalo nebezpečí pro vládnoucí zkorumpovanou a prolhanou bandu. Proto televize tyto hlasy nažene do náruče podvodníkům a plagiátorům a vládnoucí banda je v klidu.Pro volby do EP požádáme o přítomnost zahraničních pozorovatelů.Jestli víte jak prorazit informační blokádu, rád si vás poslechnu.