Ing. Jaroslav Kytýr

  • ANO 2011
  • Svitavy
  • městský radní
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,73. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.07.2018 11:15:50 - JanazPrahy

Uzákonění manželství homosexuálů ? - 2. část dotazu

V zemích, kde uzákonili manželství homosexuálů, se stalo běžnou praxí ( podle různých svědectví, které je možné najít na internetu ), že homosexuální páry často dostávají přednost při adopci před heterosexuálnímí páry. ( Různé studie také hovoří o tom, že homosexuální "manželství" a adopce dětí homosexuály znamená krok blíže k uzákonění pedofilních vztahů - viz např. https://www.euportal.cz/Articles/7428-homosexualni-manzelstvi-a-adopce-deti-homosexualy-znamena-krok-blize-k-uzakoneni-pedofilnich-vztahu.aspx ). Vezmete si toto na svědomí?
Jaké neziskové organizace lobují za tento zákon? Podle informace webu České justice návrh zákona o manželství homosexuálů byl celý sepsán mimo vládu i mimo poslaneckou sněmovnu a byl v plném rozsahu dodán na klíč osobami, které neprošly žádnými volbami a stojí mimo parlament - lobisty neziskovky Proud, financované Open Society Foundation pana Sorose. Tím by šlo o porušení ústavy ČR - článku 41, odstavce 2. http://www.zvedavec.org/vezkratce/15561/

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.05.2019 13:32:14 - Ing. Jaroslav Kytýr
 Dobrý den,

samotná úprava zákona je jednoduchá a pro mě byl předkladatelem paní Radka Maxová.