JUDr. Ondřej Veselý

  • SOCDEM
  • Písek
  • místostarosta
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.07.2018 16:01:54 - Ema Fík

Zimola

Dobrý den, pane Veselý. Jsme ze stejného kraje, já jsem ale jen prostá občanka. Zajímalo by mě, co si myslíte o Zimolovi? Já ho měla za čestného politika a myslela jsem si, že kauza Lipno byla jen politická kauza. Nyní se ale ukazuje, že pan Zimola neříkal ohledně kauzy úplnou pravdu, že bere obrovský plat jako učitel a přijde mi, že s vedením netáhne za jeden provaz. Jaký je podle vás politik a člověk? Předpokládám, že ho znáte lépe. A jak je možné, že třeba jihočeská ČSSD má naprosto odlišný názor od středočeské ČSSD? Jak kdyby v každém kraji byla jiná ČSSD se svým vlastním vedením a celostátní předseda je jen figurka do počtu - o čem by svědčilo i referendum ČSSD, v němž přenesl Hamáček svou odpovědnost za stranu rozhodovat na ostatní - na jednu stranu možná demokratické gesto na druhou stranu je pak on jako předseda k ničemu, když se lze na všem dohodnout hromadně a přednést to může třeba předseda poslaneckého klubu ČSSD. Hezké léto. Ema

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.07.2018 19:48:36 - JUDr. Ondřej Veselý
 Dobrý den,
děkuji za dotaz, ale rovnou se omlouvám. Osobní názory na mé (v tomto případě stranické) kolegy na veřejné weby nepatří :)