JUDr. Ondřej Veselý

  • SOCDEM
  • Písek
  • místostarosta
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.07.2018 12:11:12 - Ema Fík

Zimola - 2

Dobrý den, děkuji za reakci, ale jak pak jako volička mám vědět, kde je pravda? Já nemám šanci se Zimolou diskutovat, na dotazy neodpovídá. A i kdyby, tak něco napsat může každý. Podstatné je, jaký je ve skutečnosti. Mohu čerpat jen z toho, co napíší média, ale ty nepíší vždy úplnou objektivní pravdu. Proto jsem se obrátila na vás, jako jeho kolegu. Ale jestli se opravdu bojíte veřejně vyjádřit svůj názor, tak je podle mě něco špatně. Nešlo mi o žádné skandální informace, prostě jen nevím, zda se Zimolovi dá věřit, a zda je oparvdu tak férový, jak jsem si myslela. Přišlo mi ale divné, že i když minulé vedení ČSSD nebylo vůči němu příliš přívětivé, on mu to nijak nevracel a nyní se pokouší stranu zachránit. Nyní mám pochybnosti, zda tím nesledoval jen vlastní zájmy, asi jako je sleduje 98% politiků.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.07.2018 14:32:04 - JUDr. Ondřej Veselý
 Dobrý den,
tak to zkusím jinak. S Jiřím mám již delší dobu poněkud napjatější vztahy. A když se mi o někom nechce psát veřejně hezky, tak raději nepíši vůbec.