JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.07.2018 10:10:38 - CROSS

Ondráček

Pane Ondráčku, vy jste klasickým příkladem, jak odpudit voliče. Byl vám položen česky srozumitelný jasný dotaz a to, proč jste neřekl, "že nepodpoříte vládu už před 14 dny". Česky jasně a srozumitelně jste neodpověděl. Mluvil jste o nějakém bezpečnostním programu a bodech programového prohlášení, která jsou špatná. Možná to nemáte s inteligencí a mentalitou úplně v pořádku, ale pokusím se položit ten dotaz ještě jednou a snad na podruhé to už zvládnete. Tedy, pane Ondráčku, proč jste o tom, že nebudete hlasovat nebo, že o tom uvažujete, pro důvěru vládě, neřekl vašim straníkům a předsedovi KSČM už před 14 dny. Za poslední měsíc se nic v názorech KSČM na toleranci vlády nezměnilo, tudíž ať 14 dní zpětně nebo nyní, vše bylo stejné. Dokážete jasně a srozumitelně odpovědět občanům - voličům na jednoduchou položenou otázku?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.07.2018 21:48:42 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.
Dobrý večer,jestli máte nějaký problém to si ho řešte. Nejsem zvědavý na tento typ komunikace. Těm, kterým jsem to říci měl jsem to řekl už před mnoha týdny a apakovaně.Zd. Ondráček