JUDr. Ondřej Veselý

  • SOCDEM
  • Písek
  • místostarosta
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.07.2018 11:58:58 - Damph

Protlačování extrémního pana Poche

Tak se podívejte na hlasování o kvotách, jak Poche hlasoval (a další socialisté) když stále nevěříte: http://www.votewatch.eu/en/term8-report-of-the-extraordinary-european-council-meeting-23-april-2015-the-latest-tragedies-in-the-medit-15.html. A komentář pana Zahradila co k tomu řekl: "Pro zvedli ruku i europoslanci za ČSSD a KDU-ČSL. Současná vládní koalice premiéra Sobotky přitom takové kvóty opakovaně odmítla. Socialisté nepřekvapili, už v minulosti hlasovali podle diktátu své frakce a proti oficiální pozici České republiky". Tak co říkáte, stále budete tvrdit že jde o hoax? Už uznáváte že pan Poche hlasoval proti zájmům ČR?
František Černoch

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.07.2018 17:49:05 - JUDr. Ondřej Veselý
 Dobrý den,
opravdu už netuším, jak Vám napsat, že na Vaše hoaxy reagovat nebudu. Toto je opravdu poslední odpověď na ně. Zjevně opravdu neznáte mezí, protože za kvóty vydáváte Zprávu z mimořádné schůze Evropské rady (23. dubna 2015) - Nejnovější tragédie v oblasti migrace a azylu v oblasti Středomoří a EU.