Mgr. Petr Hannig

Předseda strany ROZUMNÍ - stop migraci a diktátu EU
  • Rozumní
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.08.2018 16:10:42 - Tereza P.

Kam deportovatvnelegalnimi migranty ? ? Co treba vsechny do Vatikanu na integraci...?.

Dobry den, papez kaze vodu,ale pije vino. Porad se resi,kam deportovat nel.migranty, nabizi se jedno reseni, do Vatikanu k papezovi. Myslite,ze by je odmitl,kdyz kazdemu statu,premierovi vnucuje solidaritu ?

At se ukaze jeho solidarita....

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.08.2018 11:56:27 - Mgr. Petr Hannig
 Myslím si, že podstatou křesťanské víry je sice pomáhat bližním, ovšem ne těm, kteří pomoc zneužívají, nechtějí "v potu tváře pracovat". Není účele křesťnaské víry dělat z lidí "nemakačenky". Právě země, které byly pod vlivem křesťanství dosáhly největšího rozkvětu, na rozdíl od těch, vyznávajících jiná náboženství či animismus. Ještě se s křesťnasvím může srovnat konfucianismus v číně, či japonský či korejský zen budhismus. Rozhodně, ale ti, co vplouvají nyní ilegálně do Evropy nepřicházejí pracovat, ale konzumovat dávky. Současný papež nebude na papežském stolci stále, máme zde kardinály, dokonce z Afriky, kteří jsou zásadně proti tomu, aby ze zemí Sahelu odcházeli mladí, práceschopní muži. Současný papež, původně kardinál Bergolio z Buenos Aires je v podstatě extrémní levičák, tak jako hodně duchovních z latinské Ameriky. Tak jako byl kardinál Wojtyla (Papež Jan Pavel II.) z původně socialistického Polska, výrazně proti socialistický. Papežové jsou jenom lidé a každý má své vlastní preference, které nesdílí celá církev (viz náš kardinál Duka)