Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.08.2018 18:44:38 - Spravedlivý občan

Post Bellum a jejich aktivní role ve společnosti

Dobrý den pane prezidente, chtěl jsem jen reagovat na písničku Kutky, která vznikla na popud Post Bellum, kteří si ji objednali. Když jsem tak prohlížel jejich archív, zarazilo mě, že oni vyhledávají špínu výhradně na východ. Nejde mi do hlavy, jak u nás tito cizí agenti mohou beztrestně působit. Proč třeba nearchivují dění kolem stavby ropovodu, jak nám chtěl Západ zabránit v jeho výstavbě(ostatně se nic nezměnilo ani dnes a výsledkem je severní proud 2)Tehdy Západ zavedl sankce na potrubí ale naši soudruzi se nenechali zastrašit a postavili novou fabriku, která uměla potrubí vyrobit, navíc daleko levněji. To nebyl jediný případ zlovůle západu vůči naší zemi a stále tyhle informace nikdo neprezentuje. Respektoval bych podobné organizace ale museli by ctít spravedlnost. Proč jim stále umožňujeme působení v ČR? Nemůžeš li porazit svého nepřítele, převychovej jeho děti a změň jejich dějiny. Není těch úprav našich dějin již moc? Předem děkuji za odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.08.2018 14:26:16 - Ing. Miloš Zeman
Jakékoli neziskové organizace včetně Post Bellum by neměly být financovány ze státního rozpočtu, tedy z peněz daňových poplatníků. Pokud se dokážou financovat samy, nic proti tomu. Ale dostávají-li dotace ze zahraničí, pak vzniká otázka, zda je některé země nepoužívají proti českým národním zájmům.