Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.08.2018 18:47:57 - Campanulla

Tolerance útoku na Ceutu - nebezpečný signál.

Dobrý den. Již podruhé zaútočili ozbrojení a zjevně cvičení migranti na vnější evropskou hranici na Ceutě a hraniční ostraha je nechala projít. Jak je to možné?! Ozbrojené napadení a násilné překročení hranice je ozbrojené napadení a i improvizovaná zbraň je zbraň. Jak je možné, že na vnější hranici EU není armáda? K čemu tedy armády jsou, když ne k obraně území, k čemu je policie, když ani ona před vysmátými útočníky zemi nebrání? Pokud m být Evropa dána bez odporu v plen komukoli, kdo ilegálně překročí její hranice (a ještě vstřícně odstraní překážky, aby se snad útočník nepoškrábal) , tak snad není potřeba do armády i policie cpát miliardy. Když nemají být k obraně území a zajištění bezpečnosti obyvatel, tak k čemu jsou? K potlačování původního obyvatelstva jak to právě Španělé předvedli? K ochraně migračního byznysu? To už opravdu můžeme pozvat celý svět, aby si Evropu podle chuti rozebral a prostředky na tzv obranu využít na něco jiného. Co na to říkáte ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.10.2018 1:33:30 - Ing. Bohuslav Chalupa
  Proč?

Protože my Evropané jsme si do Evropského parlamentu po dlouhou dobu volili své zástupce natolik "kompetentní", že se místo řešení otázek naší základní existence, naší obrany a bezpečnosti, věnují tomu, jak nám přidělit nelegální migranty, jak odzbrojit naše legální držitele zbraní, jak nahradit olovo ve střelivu, jak snížit automobilové emise na úroveň, která je mimo fyzikální a technologické možnosti, či zda si Češi mohou vyrábět Olomoucké syrečky....

Zvolili jsme si lidi, kteří převážnou dobu výkonu svého mandátu řeší "nesmrtelnost chrousta" a utahují šrouby sociálního inženýrství (kam se hrabe RVHP) a vymýšlí si zbytečné, umělé problémy, jen aby mohli obhajovat svou existenci včetně armády tisíců úředníků, aby je pak mohli za astronomických nákladů řešit, poslance, kteří v pohodě strpí stěhování celého cirkusu z Bruselu do Štrasburku a zpět - každých 6 týdnů ...u nás se tomu říká "jako blbých na půdě", kterým nevadí že Evropští politici bez náhrady totálně zlikvidovali systém Civilní obrany - tedy ochrany a obrany obyčejných lidí, kteří v době krizí nemají výhodu ochranek, opevněných a klimatizovaných úřadoven a pancéřovaných limuzín, prostých lidí, kteří jsou na ulicích multi-kulti společnosti přímo vystaveni zločinu a nebezpečí teroristických útoků.

Poslanci, kterým nevadí postupná a potupná islamizace veřejného i politického prostoru, kterým nevadí prosazování zcestné Instanbulské úmluvy.

Volíme poslance, kteří nejsou schopni a ochotni přistoupit k nanejvýš potřebné reformě EU dříve, než se jim rozpadne pod rukama, kteří trpí nekompetenci nevolené, ale (ne)mocné Evropské komise v čele s opotřebovanými důchodci.

Ale hlavně - jsou to takzvaní "zástupci" nás Evropanů, KTEŘÍ NEMAJÍ VŮLI A ODVAHU POUŽÍT SVĚŘENOU OZBROJENOU MOC NATO (složenou převážně z armád národních států, placenou z daní obyvatel Evropy) k tomu, k čemu má sloužit - ke kolektivní obraně....KE KOLEKTIVNÍ OBRANĚ A OCHRANĚ!!! nás Evropanů, naší suverénní vnější hranice Evropské unie (chcete-li Schengenu) a to v takové razanci a intenzitě, která odpovídá ne účelově vytvářené ale skutečné hrozbě a která tuto hranici nekompromisně ochrání proti jejímu nelegálnímu - tedy nezákonnému narušování = tedy i střelbou po předchozím varování. 

Místo tohoto evidentně potřebného úkolu posílají VIP politici naše ozbrojené síly na mise k národům, které nesdílejí a nebudou sdílet naše hodnoty (a mají na to právo), či blíže a blíže k hranicím Ruské federace, která reaguje zcela pochopitelně podrážděně - což rozhodně nepřispívá k uklidnění situace, ale naopak podněcuje vyšší a vyšší intenzitu eskalace nepřátelství - což rozhodně není v zájmu prostých lidí.....protože VÁLKA JE VŮL...a tomu by možná mohli rozumět i mladí lidé, kterým na našich universitách vymývají hlavy genderovými a multi-kulti nesmysly. 

V květnu budeme všichni mít možnost obměnit naši europoslaneckou reprezentaci (v řadě případů spíše ostudu) a vyslat do bruselských lavic konečně Čechy, kteří si tam nebudou chodit jen pro výplatu a budovat patolízalskou kariéru, a kteří se nebudou krčit pod práskáním biče madam Merkel a Mogherini, mistra Macrona, Junckera, Tuska, Schulze a dalších. Tož tak