Pavel Novotný, DiS.

Největší miláček čtenářů nejnedůvěryhodnějšího webu v Evropě
  • Praha-Řeporyje
  • starosta městské části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.09.2018 10:22:41 - Iluminát luční

F? 2

Ahoj Pavle! Díky za odpověď. Čekal jsem od tebe trochu něco jinýho? Takový ty maloměšťácký kecy a urážky jakožeelity,směřovaný do tmy, jak to umíš jen ty. Ale vyhnul jsi se tomu a to oceňuji. Jsi pravděpodobně stejně starý, jako já, takže možná pamatuješ starý pardály z ODS. Dnes mi připadá, že ODS jde hodně doleva a pravicovou ideu týhle strany má na bedrech dnes už jen mladý Klaus. Vím, že jsi vítač, stejně, jako třeba zelení a hodně levicoví ekoteroristi, takže se tě zeptám. Proč by jsme měli brát tolik moc imigrantů do EU, když je veřejný tajemství, že do Evropy asi moc těch doktorů a inženýrů až tak moc neproudí? Proč jim nepomáhat u nich doma? " Musíme " opravdu zachránit celou Afriku a Blízký východ tím, že si je nakvartýrujem do EU, kde se poté zvyšuje kriminalita? A to mluvím jen o kriminalitě. Kolik ty nemakačenka v EU stojí denně, ani nemuvím. Nebylo by lepší a levnější pomáhat přímo v postižený zemi? JInak, hezký zbytek dne!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.12.2018 5:17:15 - Pavel Novotný, DiS.
 Ty mi nerozumíš. Já se otázkami integrace vůbec nezabývám a je mi jedno, v co kdo věří (Bůh není). Mě je těch LIDÍ LÍTO. Já s nimi SOUCÍTÍM.. Nevadí mi ani ekonomičtí migranti, Jdou za lepším. Také bych šel. Jsem v sobě objevil humanistu a levičáka, není mi pomoci. Jsem s nimi solidární, nejsem k nim lhostený, ubytuji čtyři, uskromníme se, bude li třeba.