Ing. Patrik Nacher

  • ANO 2011
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.09.2018 14:26:05 - Družice

Libeňský most

Vy stále říkáte, co byste chtěl udělat. Co jste ale pro Pražany udělali dosud? A jak se vám zamlouvá projekt Libeňského mostu s byty? Není to teď zbytečně drahý projekt? To je jak když chtěl Babiš po volbách vytvořit vládní čtvrť. Možná to není hloupý nápad, ale rozhodně přichází v nevhodnou dobu. Most v havarijním nebo špatném stavu je v Praze více. Kde chcete vzít na jejich rekonstrukci?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.09.2018 13:30:28 - Ing. Patrik Nacher
 

Dobrý den,

děkuji Vám za dotaz, souhlasím s Vámi, že za poslední čtyři roky nejsou viditelné prvky pro veřejnost, z čehož můžete mít pocit, že se nic nepovedlo dotáhnout do konce. Každé volební období je jiné. Někdy se hodně staví, jiné volební období je tzv. udržovací a další období může být „opravné“. Někdy se musí se vyřešit problémy nakumulované z minula, což bylo období vlády Adriany Krnáčové. Jsem rád, že Adriana měla odvahu je vyřešit. Konkrétně se jedná o projekt Opencard, nájem ve Škodově paláci, kontrola města nad vodou, osvětlením, nad Pražskými službami. Vám se tyto věci mohou zdát málo viditelné ale to, že tyto věci byly v cizích rukách, jsme vyřešili.

K Libeňskému mostu bych rád řekl to, že naše generace nezanechala pro budoucí generace žádnou architektonickou vrstvu v Praze. Každá metropole je mnohovrstevnatá. Podívejte se na Paříž, Londýn a podobně. U nás díky aktivistům, zdlouhavé byrokracii, složité stavební legislativě novou vrstvu výstavby nemáme. Já se nebráním futuristickým řešením. Jako příklad je pro mě budova Tančícího domu, kdy kolem stavby byla kritická debata a dnes si budovu fotí každý turista, který navštíví Prahu. Neznám detailně návrh Libeňského mostu, který prezentoval Petr Stuchlík, ale myslím si, že je správné, když tento návrh vyvolává debatu. Musíme se trochu odvážně podívat na rozvoj města.

Patrik Nacher