Mgr. Ivo Pojezný

  • KSČM
  • Vyškov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,57. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.09.2018 16:03:10 - Žánlik

Ledecká

Co je špatně? Podle vyjádření řady sportovců o ně není dostatečně postaráno, ať již během kariéry nebo po ní. Ale když uspějí, nějaké sportovní svazy nebo snad stát? se je snaží sedřít z kůže. Co s tím uděláte? A prosím o konkrétní řešení ne nějaké coby, kdyby. Nebo chcete, aby všichni utekli do zahraničí? I Ledecká už vyhrožuje, že nebude závodit za Česko

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.09.2018 22:38:03 - Mgr. Ivo Pojezný

Dobrý den,

konečnou podobu reprezentační smlouvy a výši podpory, zvláště po tak úspěšné sezóně, je nutné dohodnout tak, aby vyhovovala všem zainteresovaným. Je tedy věcí dvou subjektů, jak se dohodnou na znění takové smlouvy a kolik marketingových ploch na oblečení může Ester Ledecká pro sebe využít. Totéž platí pro výši garantované podpory od Svazu lyžařů ČR pro její přípravu na nadcházející sezónu. Podstatné je, aby nebyla ohrožena její příprava a jako reprezentantka se mohla účastnit závodů Světového poháru. Bez uzavřené reprezentační smlouvy to nejde. Pokud vím, tvrdé dohadování občas nastává a je jasné, že každý chce pro sebe urvat co nejvíce. U Ester se nedivím, že bojuje, on ten její svaz má přeci jen vůči ní „dluh z minulosti“. Musím ale ještě uvést, že finanční podpora reprezentantů jde také z jiných zdrojů. Mám na mysli MŠMT, Český olympijský výbor, mateřský klub ale i jiné. Bohužel, naše média nepřispívají ke zlepšení atmosféry v těchto případech a využívají toho v okurkové sezóně a vidím, že například u vás se jim to podařilo.