Ing. Richard Nádvorník

  • STAN
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.08.2012 11:30:15 - pavel.zeleny

Forma předvolební kampaně

Jak vnímáte v souvislosti s krajskými volbami kampaň vašich kolegů, kteří nabízí občanům, že je navštíví přímo doma, pokud o to budou mít zájem, a kde si s nimi popijí, pojí a popovídají? A budete také kandidovat? A pokud ano, jakou zvolíte kampaň? Děkuji

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.09.2012 20:47:19 - Ing. Richard Nádvorník

Je to jistě neotřelá forma volební kampaně a podle mého názoru je možné vidět paralelu i v tom jak probíhají volební kampaně například ve Spojených státech, kde takovouto formu kampaně realizují na všech úrovních voleb. Vnímám, že v současné hospodářské situaci v naší republice je tato forma kampaně při nejmenším dost odvážná a budu pečlivě sledovat, jak si kolegové v kampani povedou a co o této formě budou říkat z pohledu kandidáta. Osobně v krajských volbách nekandiduji a soustřeďuji se především na práci v radě města Hradce Králové. Vím, že mnohé problémy našeho města stejně jako například i realizované či připravované investice mají přesah i na krajskou úroveň a tak bude i velmi důležitá případná spolupráce hradeckého magistrátu a krajského úřadu. Jsou projekty jako například realizace jižní spojky v Hradci Králové je jeden z projektů kde bude nezbytná spoluúčast města, kraje i státu a našim úkolem bude, abychom byli schopni mezi sebou komunikovat a umět si uspořádat priority a vysvětlit si, že Hradec bez celého kraje a kraj bez svého krajského města prostě nemůže dobře existovat a jedině společné úsilí může vést k jeho rozvoji. Doufám, že budu mít příležitost svojí prací k tomu přispět. Také tuto formu předvolební kampaně budeme jistě realizovat i v rámci přípravy příštích komunálních voleb. Jsem přesvědčen, že se za svoji práci pro město Hradec Králové v žádném případě nemusím stydět a proto grilování politika přímo doma v obýváku nebude problém ani pro mě ani pro mé kolegy Topáky v zastupitelstvu města.