JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.09.2018 15:05:56 - Damph

Osudné 2 týdny

Zde je popsáno že již zbývá málo času k tomu aby Poslanecká sněmovna zablokovala jednání o Globálním paktu OSN o migraci, který chce z migrace udělat základní lidské právo: https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Migranti-Ne-Madarsko-zrusilo-svetovou-dohodu-o-uprchlicich-A-my-Hodiny-tikaji-Aktualni-informace-551056. Pak to již bude mít ve svých rukou Babiš který vzhledem k tomu že prohlásil že potřebujeme globální řešení migrace je schopný tento pakt podepsat. Také jestli bude ministr zahraničí Poche, je jasné že bude pro tento pakt protože již pro něj v Europarlamentu hlasoval. Budete iniciovat jednání aby se toto řešilo nebo necháte rozhodování o naší budoucnosti v rukou těchto pochybných lidí?
František Černoch

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.09.2018 6:48:21 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

Dobrý den,

děkuji za dotaz. Ano, pokusil jsem se iniciovat jednání na toto téma, ale díky poslancům Hnutí ANO a ČSSD (výjimkou byl posl. Foldyna) byl tento návrh zablokován. Možná se tváří jinak a premiér Babiš se tváří jako protimigrační, ale mě nezajímají kecy, ale skutky. Můžete si to přečíst zde: https://www.psp.cz/eknih/2017ps/stenprot/019schuz/s019087.htm#r2 Na další straně je pak hlasování č. 65.

Přeji hezký den.

Zd. Ondráček