Andrej Babiš

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.09.2018 18:21:58 - FRONTMAN

Pane premiére, vedete stát jako firmu?

Tak trochu nás vodíte za nos! Je přece jasné, že do svých statutárních orgánů ve firmách si dosazujete loajální lidi. A ti musí rozhodovat a hlasovat dle vůle, přání a načasování obchodních strategií dle majitele Babiše, ale oproti tomu jste vyslal do Bruselu lidi, kteří hlasují pro čí zájmy? ANO pro vaše!
Vypadá to, že výběr byl cílený a oni provedli tzv. špinavou práci. Mohu uvést příklad s ČSSD! Dle výsledku voleb občané tuto stranu odstavili a Vy jste jim hodil záchranné kolo! Proč jste to udělal? To aby nám tady Hamáček sdělil, že bude hlasovat proti Maďarsku? Ten Hamáček, který byl zvolen díky Pochemu a jeho špinavým hrám a intrikům! Mně to opět připadá jako by Poche Hamáčka "pásl" a ten musí jako protislužbu odhlasovat i šikanizaci Maďarska. Já takovou firmu nechci! A nechci mít za šéfa Babiše, který má ve svém mančaftu zrádce.
Jak se postavíte Hamáčkovi, jeho kolektivu intrikánů a těm vašim?
"Jste přece šéf firmy".

s pozdravem

méně intrikovat a poctivě pracovat

J.Kudela

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.