Radek Koten

  • SPD
  • Vysočina
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.09.2018 9:36:30 - Dana Neubauer

Internacionální pomoc

Dobrý den,nezdá se Vám,že to,co chce pan europoslanec Verhofstadt,zavání trochu tím,co už jsme zažily my v 68".Připadá mi to trochu praštěné,trestat za vymyšlené věci svého spojence,je vidět,že Západ neprošel tím 40letým omezováním svobody,tak si to chce prožít nyní.Doufám,že my u toho nebudeme,díky Novoselský.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.09.2018 15:29:09 - Radek Koten

 Dobrý den, děkuji za dotaz. Jak je vidět, pan europoslanec Verhofstadt vůbec netuší, co je demokracie, ostatně jako převážná většina poslanců hlasujících proti Maďarsku. Napadá demokratické volby v Maďarsku, které zrovna nedopadly podle jeho přání. Eurofašismus v této době dostupuje vrcholu a vyzývat USA, aby "udělaly pořádek" se suverénním státem je toho důkazem. Tato situace je důsledkem ignorace jednotlivých států EU, tedy přesně řečeno voličů každého národního státu, kteří nechodí k volbám do EP. Proto je naprosto nezbytně nutné jít v květnu 2019 k volbám do EP a volit pro-národní strany, což je jediná možnost, jak tento nepříznivý trend otočit, popřípadě iniciovat nějaký úspěšný ..EXIT. Také doufám, že se žádná velmoc nebude jakoukoliv intervencí vměšovat do vnitřních záležitostí suverénního státu.