MUDr. Přemysl Sobotka

senátor v letech 1996-2016
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,36. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.08.2012 20:55:03 - Jimy

Rezignace je prohra a já prohrávat nechci

Dovolil jsem si okomentovat Váš článek: Kdo si myslí, že se komunismus za posledních 20 let změnil, hluboce se mýlí. Bohužel to jsem si myslel taky, nikdy jsem nebyl v pionýru, SSM ani v KSČ. Naše rodina měla škraloup u STB, nikdy jsem toho nijak nevyužíval tak jako někteří tzv. bojovníci za demokracii. Je to velmi smutné co se dnes děje a je mi z toho na nic. (odvolávání, ministrů, prezidentů policie,zametání kauz pod koberec, stíhání korunních svědků atd.) Volné cestování, svoboda slova (jen vyvolených) a tzv. volný trh řízený Bruselem v žádném případě nemůže kompenzovat spokojený život obyčejného občana. Republika rozkradená, klíčové firmy ( dodavatelé energií, vody atd.) v rukou cizích společností. Co vy na to?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

31.08.2012 11:48:11 - MUDr. Přemysl Sobotka
Děkuji za váš komentář. Respektuji váš pesimistický pohled, ale nesouhlasím s ním. Vedle toho, co vyjmenováváte vidím vzkvétající města i obce, bohatou zem, patřící na světě mezi bohaté, vidím mladé a hrdé, spokojené lidi. Ano, ne vše je ideální, ale je chybou uchýlit se v hodnocení doby jen k chybám a k excesům. Já skutečně nerezignuji, rezignace je prohra a já prohrávat nechci.