ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.10.2018 7:53:03 - PotrebujemTatikaZizku

Tajný přesun americké vojenské techniky přes území ČR

Vážená vládo,

na základě práva na informace dle zákona 106/1999 Sb a článku 17 Listiny základních práv a svobod vás žádám, o sdělení informací ohledně přesunů americké vojenské techniky po naší železnici i vzdušný prostor. Tyto přesuny probíhají pod rouškou tmy, když je měsíc v novu nebo je zataženo, a při průjezdu vlaku s touto technikou je také zhasnuto nádražní osvětlení. Pokud by se jednalo o přesun odprodaného materiálu, nebylo by třeba podnikat takovéto tajnosti. Tyto přesuny spolu s plánem na zpevnění mostů pro vojenskou techniku NATO budí velmi vážné obavy ohledně možného budoucího konfliku. Jsme Slované, to skutečně půjdeme proti jinému slovanskému kmenu? Ta štvavá protiruská kampaň je už moc okatá, tak prosím přestante lézt západu do análu. Pamatujte na Mnichov 1938!

https://aeronet.cz/news/exkluzivne-nejnovejsi-zabery-nocniho-vlaku-ze-slovenska-ktery-veze-americke-tanky-m1a2-abrams-a-transportery-bradley-z-ceske-republiky-na-ukrajinu-valka-s-ruskem-se-blizi-milovymi-kroky/

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.