Pavel Novotný, DiS.

Největší miláček čtenářů nejnedůvěryhodnějšího webu v Evropě
  • Praha-Řeporyje
  • starosta městské části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.10.2018 13:37:44 - Osviceny

Co pro me ODS dela?

Zdravim pane Novotny chci se zeptat driv jsem volil ODS mel jsem pocit ze ma zajem o normalni lidi pokud tedy nepohrdate slusnymi pracujcimi ale ted mam pocit ze ji profilujete do samozvanych elit celkem me to celkem mrzi, letos me vic presvedcil pan Okamura z SPD nebo se mylim ze ODS nad nami zanevrela? Protoze mi je to jako byvaleho volice lito dekuji.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.12.2018 5:15:02 - Pavel Novotný, DiS.
 Dobrý den.. Pane, pakliže vás o čemkoli přesvědčil Tomio Okamura, pak se obávám, že vám není pomoci. Máte na čele jitrnici, nemůžete za to. Nenarodí se každý bystrý. To už není o ODS, o tom, koho volit. Vám nepomůže ani trpělivé vysvětlování, pane. Budu se za vás modlit. Na rovinu ale říkám, že pokud hodláte v podpoře pana Okamury pokračovat, pak byste se možná měl jít zabít. Naše modrá náruč je otevřená i tak fatálně zbloudilým, podotýkám. Snad vyjdete z labyrintu, vy lolo. V úctě, Pavel Novotný