Ing. Jaromíra Vítková

  • KDU-ČSL
  • Blansko
  • senátorka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,36. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.10.2018 15:13:53 - mraz

Předseda senátu

Jak to, že se tak zkušení politici nejsou schopni dohodnout, koho si zvolí za předsedu? Já na jednu stranu chápu, že je to reprezentativní a důležitá funkce, ale pochopte zase vy mě (a věřím, že nemulvím jen za sebe), že mě tyto žabomyší války mezi stranami unavují. Já především očekávám, že politik bude hájit zájmy lidí, co ho zvolila a prosazovat svůj program. To, že se demokratičtí politici nejsou schopni dohodnout na vás určitě nevrhá dobré světlo. Jak z této zdá se patové situace chcete vybruslit? Nemyslíte, že tohle jen nahrááv těm, co chtějí senát zrušit?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.11.2018 16:41:42 - Ing. Jaromíra Vítková

 Vážený pane,

pozice předsedy Senátu je velmi vážená a důležitá funkce, jak píšete. I já bych byla ráda, kdyby vyjednávání byla rychlejší a bez zbytečných, pro veřejnost nepříjemných, výstupů v mediích. Vyjednávání je svěřeno kluby jejich předsedům a v této chvíli  i já očekávám, že dojde ke shodě.


Pěkné odpoledne

Ing. Jaromíra Vítková