Mgr. Jiří Kobza

  • SPD
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.11.2018 12:48:05 - Janáček z VK

Proč jste změnili přes noc názor?

Na mě působí, že vám nejde o stabilizaci země, ale jen o to, abyste se dostali k moci. Nebo jak by nám jako občanům taková změna prospěla? Co je to ta vláda odborníků? Kdo by takové lidi navrhoval do funkce? Vláda tu vznikala hodně dlouho a kdyby padla a vznikala jiná, to bychom se taky nemuseli hnout z místa. PS. Proč pan Okamura, když říká, jak je lidový neodpovídá lidem na dotazy? Už mu za odpověď nestojíme? Stejně tak Fiala. Vedení se začalo od nás dost distancovat. Škoda

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.11.2018 16:38:17 - Mgr. Jiří Kobza
Dobrý den,
SPD slíbilo svým voličům prosazení programu SPD. To je náš závazek. To se ale těžko prosazuje z pozice opoziční strany s 22 hlasy proti 200. Takže je naprosto v linii s programem SPD, že se snažíme najít cestu jak naplnit tento závazek. Náš přístup je stále stejný, od voleb nabízíme toleranci vládě výměnou za prosazení programu SPD do vládního programu. To znamená, že vláda (i bez naší účasti ve vládě) bude prosazovat a v parlamentu hlasovat pro zákony, které vyplývají z programu SPD.
To je celé.
J.Kobza