Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.11.2018 7:47:45 - Marušáková Ela

Proč jste nezabránil ....?

Pane Okamuro, Svého času jsem Vám velmi fandila, zdálo se mi, že Vám jde VŽDY o blaho našeho - českého národa.Pořád se mi ještě zdáte jako rozumně uvažující člověk...Píši Vám proto, že jako už jen jedna z mála věřím(jsem naivní v té věci???), že POMUŽE obracet se na poslance, na členy vlády...Ptám se Vás: Jak je možné, že na prostý lid je jiný metr než na členy vlády, konkrétně premiéra,proč nás dole byste nenechali ovlivňovat svědka v důležité kauze...a proč pan Babiš to směl udělat? Nikdo z nás netušíme, jak velikou škodu se mu podařilo napáchat...jak dlouho si bude moci dělat co chce?Vy, pane Okamuro, máte možnost udělat hodně v té věci, ale musíte chtít. Věřte mi, stoupnete v očích MNOHA voličů...Doufám, že neklesnete tak hluboko jako jiní politici a nebudete tvrdit, že o nic nešlo...a podobné nesmysly...Doufám, že to by bylo pod Vaši úroveň...děkuji za odpověď.Přeji hodně politické odvahy . M.E.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.12.2018 10:52:41 - Tomio Okamura
Hezký den,

těžko můžeme od stolu hodnotit, zda někdo svědky ovlivňoval, nebo ne. Od toho je opravdu policie a soud. Lidsky chápu, že se premiér staral o to, aby nemocný syn odjel z dosahu novinářů. Jeho výroky, že mu hrozí atentát a podobně, by totiž ihned média zneužila - jako že se tak nakonec stejně stalo.