JUDr. Ondřej Veselý

  • SOCDEM
  • Písek
  • místostarosta
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.11.2018 10:55:12 - laco

Tehdy ano, teď ne

Vaše slova: "Stejně tak by se řadě z nás (včetně mě) velmi těžko hlasovalo na podporu vlády, v jejímž čele sedí trestně stíhaný premiér." V době, kdy A. Babiš na základě pověření prezidenta sestavil vládu v koalici s ČSSD a šel do parlamentu žádat o vyjádření podpory této vlády, jste věděli, že premiér A. Babiš je trestně stíhaný? Pokud ano, vyjádřili vaši poslanci důvěru vládě A. Babiše? Pokud tehdy ano, proč teď ne. Tehdy jste věděli, že je trestně stíhaný, podporu ze strany ČSSD vláda dostala, nyní víte, že je trestně stíhaný a vláda, ve které máte pět ministrů podporu vašich poslanců nedostane. Lidé vám nerozumí. Co se dělá jednoduše, je jasné, nedá se při tom podvádět a lidé tomu rozumí, to limituje k genialitě, co se dělá složitě, vytváří to podmínky pro korupci, vydírání a lidé tomu nerozumí, to limituje k podvodným jednáním nebo k debilitě. Nám, voličům, se poslední dobou zdá, že nás jenom podvádíte (viz. např. revize církevních restitucí).

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.11.2018 7:12:00 - JUDr. Ondřej Veselý
 Nic se nemění. Tehdejší vyjádření šlo řadě našich poslanců proti srsti a bylo to vyjádření se sebezapřením kvůli výsledkům vnitrostranického referenda.