Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.11.2018 11:48:25 - stalpy

Alkohol za volantem a ve sněmovně.

Dobrý den. Dnes jsem si přečetl článek o tom, jak řidič nadýchal 0.03 promile a dostal pokutu 2 500 kč a na půl roku odebraný řidičák. Přitom jak říkal, bere tablety od kašle. Co tak před KAŽDÝM (!) zasedáním ve sněmovně a hlavně před jakýmkoliv hlasování jim dát dýchat? Tam se rozhoduje o celém státu. Jsou to vlastně naši zaměstnanci a jako takovým by jsme měli mít možnost dávat dýchat. Co tak dát návrh na tuto námitku? V jakémkoliv zaměstnání to je normální. Máš pozitivní test? Odchod ze sněmovny a pokuta k tomu. Když by se toto opakovalo vyhazov a bez náhrad, jako v kterémkoliv zaměstnání.
Jinak vám moc fandím a držím palce ve vašich názorech a komentářích.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.12.2018 10:27:29 - Tomio Okamura
Hezký den, 

ano, myšlenka je dobrá, ale asi by neprošla. Nevím, zda to víte, ale naši poslanci si sami dobrovolně uložili zákaz pití alkoholu v průběhu pracovní doby a to i navzdory, tomu že Sněmovna naopak zákaz prodeje alkoholu v pracovní době zrušila. Můžeme to zkusit navrhnout pro všechny - mnohým by to určitě i prospělo.