Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.12.2018 9:34:36 - Anče Kuba tajnej

Násilná okupace státního majetku tzv. Centrum Klinika

Dobrý den, dnes je to čtyři roky, co ultralevicoví extrémisté, které mainstreamová média nazývají politicky korektně aktivisty, násilně obsadili budovu, kterou nazvali Centrum Klinika. O tom, co se tam děje, bylo popsáno mnohé. Tito extrémisté, napojeni na Antifu, Zelené, Piráty a další krajně levicové organizace nejenomže neuposlechli výzvy státních orgánů, ale nerespektují ani vyjádření Ústavního soudu o vyklizení této budovy. Jak je možné, že Policie ČR nedokázala za čtyři roky udělat prostřednictvím jednotky rychlého nasazení razii a budovu vyklidit? Já věřím tomu, že kdyby budovu obsadili náckové, tak by tam naběhl Útvar rychlého nasazení, extrémisty by zmlátil a budovu vyklidit. Když však totéž dělají ultralevicoví extrémisté, naši politici se jich ještě zastávají. Myslíte si, že žijeme v právním státě nebo že zákony platí jen pro někoho?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.03.2019 14:11:20 - Ing. Miloš Zeman
I když je to spíše otázka pro policejního prezidenta, případně pro ministra vnitra a prezident nemůže těmto dvěma lidem nařizovat, tak s vámi v zásadě souhlasím, protože vyklizení Kliniky, například v noci, by bylo užitečným činem a dlouhé váhání je chybou a slabostí.