RNDr. Jan Zahradník

  • ODS
  • Jihočeský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.12.2018 10:51:51 - já Tereza

Preference

Jak na vás působí to, že vám sice preference rostou, ale rostou i ANO a třeba strany jako ČSSD, STAN, TOP 09, Lidovci, KSČM jsou na pokraji vymizení z PS? To, že rostou preference opozici bývá také časté, ale ANO už je u moci několik let, Babiš čelí jednomu obvinění za druhým a přesto je podle průzkumů jasný favorit. Já to nechápu. Vy jo? Co dělá on tak dobře nebo vy tak špatně?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.12.2018 14:46:22 - RNDr. Jan Zahradník
 Vážená paní Terezo,

jsem rád, že preference ODS rostou. Bylo by divné, kdybych jako starý ódéesák nebyl. To, že rostou po tom všem preference Hnutí ANO Andreje Babiše, se mi nelíbí. Při té kauze s Babišovým synáčkem jsem předpovídal, že všechno to naše snažení bude znamenat nárůst preferencí ANO o 5 procent, což se bohužel naplnilo. Já myslím, že Babiš nedělá (kromě marketingu) dobře nic, ale ti lidé, kteří jej volí, si myslí něco jiného. Kdybych věděl, co děláme my tak špatně a jak bychom to měli dělat lépe, jistě bych to našemu vedení poradil. Tak mi zbývá jen to, že nadále budu poctivě zastávat svůj mandát, budu kritizovat vládu a snažit se pozměňovacími návrhy její zákony napravovat. Taky se budu setkávat s lidmi a snažit se pomáhat jim s řešením jejich problémů.

S pozdravem

Jan Zahradník