Ing. Patrik Nacher

  • ANO 2011
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.12.2018 17:59:41 - matkakuráž

Pane Nacher, mám dotaz ohledně ČT a ČRozhlasu

Neměli by už naši zákonádrci pozměnit zákon o poviném placení ČT a ČRozhl., neob alsepoň sjejich kontrolu výdajů, mě už se opravdu zdá, že dochází k vykořisťování občanů. Občané dávají bianco šek těmto organizacím, ale jejich zpravodajství nejsou vyvážená ani pravdivá (lze si zjistit pravdivost i jinde). Jsou za to placeni a přesto jsou v podstatě "protinárodní". Odhlásit poplatky nemůžu, neb na poště to chodí tak, že když "nezemřete" tak odhlášení neučiní:-))). Žádám tedy Vás, abyste oslovil poslance, aby tento otrocký zákon o poplatcích sněmovna posoudila a změnila a nebo alespoň odhlasovala zveřejňování hospodaření jako u jiných organizací a podnikatelů. Nebo mi poraďte co mám dělat, abych neporušila zákon. Platit to nechci - už se na to nedá dívat. Děkuji Iva

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.01.2019 10:09:38 - Ing. Patrik Nacher
Dobrý den,

je to zajímavý dotaz. Chtěl bych Vás požádat, zda-li by jste tento dotaz mohla poslat do České televize  a Českého rozhlasu. Já sám dlouhodobě přemýšlím, jak financovat tato media. Jak koncipovat koncesionářský poplatek. Variant je celá řada. Debata v klubu je na tolik vyhrocená a citlivá, že kdybych jako poslanec řekl svůj názor, tak se na mne seběhne smečka novinářů, že chci poškozovat objektivitu veřejnoprávních medií. Z tohoto důvodu odpovídám obecně. Je správné se zamyslet nad způsobem vybírání poplatků. V posledních dnech i já osobně mám problém s objektivitou veřejnoprávních medií.

Patrik Nacher