Andrej Babiš

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.12.2018 14:03:39 - FRONTMAN

Pane premiére, Vy nejste jen ve střetu zájmů,

Vy jste vlastně všude za "mediálního fackovacího" panáka. Nejde Vám upřít buldočí snaha vést tuto zemi k prosperitě, ale také Vám nejde upřít, že jste se stal nerespektovaným premiérem.
Mám na Vás dotaz.
Dle nadpisu v PL ...radši už nečtu dále ....

Co to Česko v noci odsouhlasilo? Pravda o uprchlickém paktu OSN, který odmítlo jen Maďarsko a USA. A nechtěl ho ani Babiš.

Dělají si z Vás na MZ srandu? Rozhodl Poche, Hamáček a nebo Petříček a premiéra obešel? A nebo je to tak, že jste pro svou urputnou snahu vládnout rukojmím ČSSD?
Europoslanci nominováni za ANO si rozhodují dle vlastního uvážení a často proti zájmům své země a Babiš ani není schopen díky svým patáliím ohledně Agrofertu, dotacím, vlastnictví médií a spory s EU ..... si uhlídat Vládu?

Vy nám občanům chcete tímto počinem naznačit, že nám někdo lže v zájmu jakýchsi kšeftů v politice či snad s dotacema pro Agrofert? To jste nás potrestal, když si Hamáček a celá ta klika kolem Pocheho dělá co chce?
J.Kudela

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.