Ing. Patrik Nacher

  • ANO 2011
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.01.2019 22:26:42 - Damph

Dokázali jste že si migraci přejete

Ale vždyt i panu Babišovi se Globální pakt o uprchlících nelíbil: "Pokud jde o pakt OSN o uprchlících, o němž se má hlasovat dnes, země EU ho s výjimkou Maďarska, které změnilo pozici koncem minulého týdne, podporují. Můj názor je, abychom se ani k tomuto paktu nezavazovali. Důvodem je, že rozhodování o migraci a o přijímání uprchlíků musí být výsostné právo naší země, není možné, aby o tom rozhodovaly mezinárodní instituce, k čemuž vládu ostatně vyzvala svým květnovým usnesením i Poslanecká sněmovna.https://www.novinky.cz/domaci/492197-babis-petricek-musi-oznamit-osn-odstoupeni-cr-od-migracniho-paktu.html. Takže o tom kdo je uprchlík bude rozhodovat někdo jiný než my, to dle Vás přijatelné? V tom paktu je x-krát psáno abychom uprchlíky sdíleli s ostatními, to je všechno v pořádku?
František Černoch

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.01.2019 10:57:08 - Ing. Patrik Nacher
Pěkný den,

nejsem sice odborník přes zahraniční a mezinárodní politiku. Je rozdíl mezi globálním paktem, který řeší imigraci a pakt, který řeší uprchlíky. Můj názor, předpokládám, že i většiny členů klubu ANO, je, že jsme nepodporovali globální pak týkající se migrace z důvodů, které popisuji ve své knize Šílenosti doby korektní. Mezinárodní dohoda o uprchlících navazuje na předchozí smlouvy, které popisují pozici uprchlíka. Česká republika se musí chovat civilizovaně ke skutečným uprchlíkům. Já bych tyto dvě věci nespojoval. Je velmi nebezpečné, když pod dojmem, že se jedná o totéž, se vymezíme vůči oběma věcem, které spolu dle mého názoru nesouvisí.

Patrik Nacher