MUDr. Zdeněk Fink

1. místopředseda Hradeckého demokratického klubu
  • BPP
  • Královéhradecký kraj
  • krajský radní
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,99. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.09.2012 17:42:05 - Valentin Kusák

Pane primátore jaký je Váš názor? - děkuji velmi. V. Kusák

UVEDENÉ MÁ MNOHO POKRAČOVÁN9 v již napsané formě :
28.5.2012, 23 : 10 hodin
Sága Kusákova - Jak to bylo v roce 1992 , kapitola I. :

Pracoval jsem jako manažer rozvoje Fakulty informatiky na PF HK. Vedoucím byl ing. Jiří Pavlíček (důvěrně Jirka) s oficiálním záznamem v Cibulkových seznamech i v seznamech MV ČR vzhledem k expozituře StB HK (stejné záznamy má na expozituře Stb HK i Jirkův otec). Celá katedra byla zpravodajská. Jirka měl zájem spolknout mou rozehranou spolupráci s Francií. Na PF HK jsem pracoval cca od července 1992. V září 1992 jsem domluvil setkání se zástupcem Francie v ČR v té době, s pane le Ruyét. Domluvil jsem i setkání mezi ním a tehdejším primátorem. Faxovou komunikaci ohledně setkání s le Ruyét jsem vedl z Magistrátu HK. Schůzka byla domluvena, měl jsem se sejít s le Ruyét mezi čtyřma očima na PF HK. Před tím byl le Ruyét u primátora. Za to, že jsem dovolil, aby le Ruyét dal setkání i s primátorem, jsem od primátora dostal jmenování, že jsem se stal zástupcem Východočeského kraje (tenkrát tento ještě existoval) pro spolupráci s Francií.
V daný den jsem na PF HK na le Ruyét čekal, když nepřijel, jel jsem domů. Když jsem přijel domů, volal mi Pavlíček, že je le Ryuét na PF HK. Podivil jsem se, že se tam motá Pavlíček, zavolal jsem si taxi a jel jsem do HK, do PF HK. V místnosti na katedře byli Pavlíček a le Ruyét. Pavlíček dělal ramena. Já anglicky neumím. Ale dal jsem dohromady větu a dal jsem le Ruyét mé jmenování od primátora. Jmenování jsem položil na stůl před le Ruyét. Pavlíček se pro jmenování natáhl, přečetl si ho a nonšalantním pohybem hodil mé jmenování za sebe na zem. Le Ruyét však Pavlíčka požádal, aby mu mé jmenování dal. Pavlíček se sehnul, podání zvedl a dal je le Ruyét. Naše společné setkání skončilo. Jo, celý den pršelo.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.