MUDr. Věra Procházková

  • ANO 2011
  • Karlovy Vary
  • senátorka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.02.2019 10:26:32 - RP

Kam až necháte komunisty zajít?

Oni nenesou za vládu zodpovědnost, protože v ní nejsou, ale do toho, kdo v ní bude a o čem se bude hlasovat vám mluví dosti hlasitě. A vy podle toho jednáte. Proč, když vám průzkumy přejí raději nenecháte vládu padnout, aby mohly být nové volby? A k tolik řešenému zdanění církevních náhrad. Podle mě je to z principu absurdita. Nebylo by vhodnější, aby jako každý danili příjmy, které budou v budoucnu mít? Ale platit daň z něčeho, co bylo ukradeno a pak vráceno mi přijde opravdu na hlavu

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.01.2021 15:12:38 - MUDr. Věra Procházková
 Pozdě, ale přece odpověď.Věřte tomu, že bychom vládli radši sami a sami nesli odpovědnost. V době, kdy všechny strany ladily před krajskými volbami programy a měly jen jeden a to proti ANO cokoliv, se těžko skládají koalice. Přišel kovid a i když se krize řeší a nikdo s tím zkušenosti neměl, není zodpovědné  svrhnout vládu a přepřahat. A navíc, k tomu, aby byly předčasné volby byste musel mít většinu ve sněmovně a ostatní strany v té době předčasné volby nechtěly.